زردچوبه فواید زیادی برای بدن و حتی ذهن انسان دارد. در این مطلب می‌خواهیم خواص زردچوبه برای بیماری آایمر را بررسی کنیم.
زردچوبه برای آایمر
زردچوبه یکی از ادویه‌هاست که برخی شواهد علمی بر بی‌خطر بودن و تاثیر آن در درمان برخی اختلالات مانند بیماری آایمر اشاره کرده‌اند. بیماری آایمر یک اختلال انحطاط عصبی پیش‌رونده و ویرانگر است که به از دست دادن حافظه و سردرگمی منجر می‌شود. از آن‌جا که هم اکنون هیچ درمان ریشه‌کن کننده موثری برای بیماری آایمر وجود ندارد، دارو‌ها و رویکرد‌های دیگر، مانند مکمل‌های غذایی که برای توقف یا کند کردن پیشرفت بیماری طراحی شده‌اند، در کانون توجه پژوهش‌های جاری قرار دارند. کورکومین، ماده فعال موجود در زردچوبه، یکی از نمونه‌هایی است که در این زمینه می‌توان به آن اشاره کرد. برخی مطالعات نشان داده‌اند که استفاده از کورکومین توسط افراد مسنی که به زوال عقل مبتلا نبوده‌اند، به بهبود توجه و عملکرد حافظه کمک کرده است. در ادامه این مطلب مجله دلتا به بررسی فواید زردچوبه برای آایمر می‌پردازیم.
خواص زردچوبه

زردچوبه چیست؟

قبل از بررسی خواص زردچوبه برای آایمر به تعریف زردچوبه می‌پردازیم. به گفته موسسه ملی سلامت آمریکا، زردچوبه گیاهی متعلق به خانواده زنجبیل است که در آسیا و آمریکای مرکزی رشد می‌کند. از گذشته‌های دور، ریشه زردچوبه در آشپزی، به ویژه در هند و همچنین در پزشکی، در درجه نخست در جنوب آسیا، مورد استفاده قرار گرفته است. از زردچوبه برای درمان مشکلات تنفسی، بیماری‌های روماتیسمی مانند آرتریت، درد و خستگی استفاده شده است.

امروزه زردچوبه همچنان به عنوان یک ادویه در آشپزی کاربرد دارد؛ اما در قالب مکمل‌های غذایی برای درمان برخی شرایط سلامت، از جمله التهاب و مشکلات پوستی نیز استفاده می‌شود.

برای جلوگیری از آایمر چه بخوریم؟

 زردچوبه چگونه به عملکرد مغز کمک می‎کند؟

تا  امروز، بیشتر پژوهش‌ها نشان داده‌اند که به طور کلی زردچوبه و به طور خاص کورکومین، دارای خواص ضد التهاب است و این ویژگی آن را به گزینه درمان احتمالی برای اشکال مختلف زوال عقل تبدیل می‌کند. مطالعات با حضور سوژه‌های حیوانی نشان داده‌اند که زردچوبه التهاب در مغز و همچنین تشکیل پلاک‌های آمیلوئید را کاهش می‌دهد، اگرچه چگونگی ایجاد چنین آثاری همچنان به طور دقیق مشخص نیست.

مطالعه‌ای که با بررسی خواص زردچوبه برای آایمر در مارس ۲۰۱۸ در نشریه American Journal of Geriatric Psychiatry منتشر شد، نشان داد افراد بزرگسال در بازه سنی ۵۱ تا ۸۴ سال که به بیماری آایمر مبتلا نبوده و مکملی حاوی ۹۰ میلی‌گرم کورکوکین را دو بار در روز مصرف می‌کردند، در بهبود حافظه و عملکرد شناختی آن‌ها تاثیر داشته است. با این وجود، این که آیا کورکمین می‌تواند بیماری آایمر را مع کند، همچنان مشخص نیست و مطالعات بالینی در این باره ادامه دارند.

زردچوبه برای پیشگیری از آایمر

نکاتی که باید پیش از مصرف مکمل‌های زردچوبه بدانید

زردچوبه و کورکومین به صورت گسترده در قالب مکمل‌های غذایی و تغذیه‌ای در دسترس است. ساقه‌های زیرزمینی این گیاه معمولا خشک شده و به کپسول‌ها، قرص‌ها، چای‌ها یا عصاره‌ها تبدیل می‌شود. اگرچه زردچوبه و کورکومین به طور کلی بی‌خطرند؛ اما مصرف مقدار زیاد آن‌ها می‌تواند موجب برخی عوارض جانبی گوارشی شود. پیش از آغاز مصرف کورکومین با یک پزشک م کنید؛ زیرا ممکن است با دارو‌های مصرفی شما تداخل ایجاد کند.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی بیشتر با خواص زردچوبه، “۴ خاصیت مهم زردچوبه” را مطالعه کنید.

 

 

برای مشاهده مطالب بیشتر از مجله سلامتیدلتا دیدن نمایید


مجله دلتا زردچوبه ,آایمر ,خواص ,بیماری ,درمان ,طور ,بیماری آایمر ,زردچوبه برای ,به طور ,برای آایمر ,که به ,قالب مکمل‌های غذایی ,برای بیماری آایمرمنبع

هفت مدل لوستر در دکوراسیون داخلی

انتخاب بهترین کفپوش آشپزخانه

دیوار آکسان در دکوراسیون منزل

چیدمان اتاق کودک

اصول چیدمان مبلمان در دکوراسیون داخلی

نکات مهم در خرید میز ناهارخوری

مبل استیل در دکوراسیون داخلی منزل

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه قطعات الکترونیک اصفهان بازاربرق نمایندگان بیمه دانا من دست آپشن خودرو | دنیای آپشن تامین برد های الکتریکی قیمت یونولیت سقفی اشعاراهل بیت(ع) اجناس فوق العاده دانلود رایگان گل آرایی