حلوا از دسرهای خوشمزه و محبوب ایرانی است و برحسب نوع، در پذیرایی و حتی در پخت غذا مورد استفاده قرار میگیرد.
حلوا معمولا به عنوان دسر یا میان وعده سرو میشود. از آنجا که این دسر بسیار مقوی است و در پخت آن از مواد طعمدهنده طبیعی استفاده میشود، میتواند یک گزینه مناسب برای سرو در وعده سحر و افطار ماه رمضان باشد. مجله دلتا را با طرز تهیه حلوا ورق بزنید.
مواد لازم
- آرد سفید ۲ لیوان
- شکر ۱ لیوان
- آب ۱ و ۱/۲ لیوان
- گلاب ۱/۳ لیوان
- کره ۵۰ گرم
- روغن مایع ۱ لیوان
- زعفران دمکرده ۵ قاشق غذاخوری
- پودر هل ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه حلوا
- برای تهیه شیره حلوا ابتدا شکر، آب، گلاب، زعفران و هل را مخلوط کنید و در یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار دهید تا ۵ دقیقه بجوشد. روغن را نیز داخل قابلمهای بریزید تا گرم شود. آرد را ۲ بار الک کنید، سپس داخل ظرفی بریزید و با حرارت کم شروع به تفت دادن کنید.
- آرد را انقدر تفت دهید تا کرمرنگ شود. حتما آرد را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
- پس از آنکه آرد کرمرنگ شد، روغن داغ را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا رنگ آرد طلایی شود.
- شعله را کم کنید و شیره داغ (مخلوط آب و شکر که از قبل آماده کرده اید) را به آرد اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کنید.
- سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا خودش را بگیرد و به روغن بیفتد.
- حلوای آماده شده را داغ درون ظرف بریزید و سطح آن را صاف کنید. حلوا را میتوانید با خلال بادام، پسته، پودر نارگیل و … تزئین کنید. همچنین میتوانید برای تزیین، مقداری از حلوا را جداگانه در قیف ریخته و با کمک ماسوره دلخواه روی ظرف حلوا را با آن تزیین کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع حلوا “طرز تهیه حلوا نارگیلی” را مطالعه کنید.
مجله دلتا
حلوا ,آرد ,تهیه ,لیوان ,مخلوط ,دسر ,آرد را ,کنید و ,مخلوط کنید ,ماه رمضان ,طرز تهیهمنبع
هفت مدل لوستر در دکوراسیون داخلی
انتخاب بهترین کفپوش آشپزخانه
دیوار آکسان در دکوراسیون منزل
چیدمان اتاق کودک
اصول چیدمان مبلمان در دکوراسیون داخلی
نکات مهم در خرید میز ناهارخوری
مبل استیل در دکوراسیون داخلی منزل